Atuurile unui maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm

Orice primarie, consiliu local sau firma de salubritate din orice comunitate trebuie sa acorde o atentie sporita curateniei stradale.De curatenia stradala depinde de foarte multe ori cat de sanatos este mediul in care traiesc oamenii comunitatii respective.

In acest context, firma CONVAR IMEX SRL, firma specializata in comercializarea de echipamente de curatenie stradala, vine cu cele mai performante si eficiente astfel de utilaje si consumabile. Recomandarea celor de la CONVAR IMEX SRL este un maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm.

Cu ajutorul unui astfel de maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm pe care il gasiti la CONVAR IMEX SRL aveti garantia unei curatenii stradale extrem de eficiente, intr-un timp scurt si la costuri foarte reduse.Dotarile tehnice cu care vine un astfel de maturator stradal PROFI GIGANT se refera la dotarile standard, dar si la o serie de accesorii pe care le puteti achizitiona astfel incat sa imbunatatiti functionalitatile acestui model de maturator.

Referitor la dotarile standard pe care le ofera modelul de maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm putem aminti inele periei realizate din PPL plastic 100% avand un diamtetru exterior al periei de 800 de milimetri, sistem de reglare sau inclinare laterala mecanica, antrenarea axului periei cu ajutorul a doua hidromotoare interne,dar si aparatoare contra dispersiei.

Pentru un plus de eficienta, acest model de maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm are ca si dotari standard o supapa de reglare a fluxului pentru debitul de ulei hidraulic pentru mai mult de 90 de litri, sistem de nivelare tridimensional, dar si roti industriale de sustinere avand dimensiunile 410 x 145 de milimetri.

In functie de utilizarea acestui tip de maturator stradal, puteti oricand apela la o serie de accesorii, iar aici putem aminti inele de perie mixte avand 50% sarma si 50% plastic PPL, a treia si a patra roata de sprijin, sistem de umezire a periei sau semnalizatoare luminoase laterale. Pentru a avea informatiile complete privind dotarile tehnice, dar si accesoriile disponibile pentru acest model de maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm va invitam sa accesati site-ul companiei CONVAR IMEX SRL, si anume www.convar.ro.

Pentru a gasi exact accesoriile de care aveti nevoie pentru a spori eficienta acestui model de maturator PROFI GIGANT cu diametrul periei de 800 mm nu ezitati sa apelati la specialistii care lucreaza pentru CONVAR IMEX SRL.Echipa ce lucreaza pentru firma noastra este pregatita sa va ofere asistenta tehnica necesara alegerii celor mai bune accesorii pentru acest model de maturator stradal astfel incat sa fiti pe deplin multumiti.

Mai mult decat atat, la CONVAR IMEX SRL suntem pregatiti sa va oferim suport in montarea oricarui tip de echipament destinat curateniei stradale. Toate echipamentele de curatenie stradale comercializate de firma noastra sunt de calitate de top, iar echipa noastra ofera cel mai ridicat standard in ceea ce inseamna profesionalismul in acest domeniu. La CONVAR IMEX SRL suntem preocupati de crearea unor parteneriate de succes cu toti acei parteneri care au nevoie de echipamente pentru curatenia stradala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *