Ce alegem? Epilare definitiva la salon sau epilare definitiva acasa?

In conditiile in care ai ajuns la concluzia ca metodele de epilare cu ceara sau cu aparat de ras nu sunt pentru tine, atunci cu siguranta ca te-ai decis ca merita sa urmezi tratamentele de epilare definitiva. In acelasi timp trebuie sa te decizi daca urmeaza sa mergi la un salon de infrumusetare pentru epilare definitiva Bucuresti sau daca vei urma aceste proceduri acasa, cu ajutorul unui aparat cumparat din magazine. Cu toate ca rezultatele pot fi considerate foarte asemanatoare, trebuie subliniat faptul ca intotdeauna este recomandat sa pui in balanta toate aspectele si abia ulterior sa iei decizia finala.

Epilare definitiva intr-un salon

Sedintele de epilare definitiva efectuate intr-un salon de infrumusetare inseamna ca vei beneficia de un cadru dedicat pentru astfel de tratamente estetice si de personal calificat pentru a utiliza echipamentele si aparatura profesionala. In acelasi timp, atunci cand alegi epilare definitiva Bucuresti intr-un salon de infrumusetare, alegi sa te bucuri de ultimele inovatii in materie de echipamente care folosesc lumina intens pulsata pentru indepartarea parului nedorit de pe corp.

Pregatirea si instruirea personalului inseamna ca vei avea parte de recomandari privind abordarea in cadrul acestui tratament. In acest mod vei stii exact la ce sa te astepti avand in vedere grosimea firelor de par si culoarea acestor fire de par, tinand cont ca tratamentele de epilare definitiva sunt mai eficiente pentru firele de par de culoare inchisa. De asemenea, vei avea parte de recomandari privind ceea ce nu trebuie sa faci inainte de sedintele de epilare definitiva Bucuresti, recomandari precum evitarea expunerii la soare.

Prin faptul ca intr-un salon vei lasa o alta persoana sa aplice tratamentul, chiar si in zonele greu accesibile, va face ca eficienta acestor sedinte sa fie mult mai mare comparativ cu atunci cand te-ai ocupa personal de un astfel de tratament la tine acasa. Si nu in ultimul rand vei avea certitudinea ca riscurile cu privire la eventuale efecte adverse in urma folosirii luminii IPL sunt minime sau chiar zero.

Epilare definitiva la tine acasa

Spre deosebire de sedintele de epilare definitiva intr-un salon de infrumusetare, pentru a urma aceste proceduri la tine acasa vei avea nevoie in primul rand sa investesti intr-un aparat dedicat pentru aceste tratamente estetice. Este adevarat ca odata ce investesti intr-un astfel de aparat vei amortiza mult mai rapid costurile cu epilarea decat daca vei merge la salon. Insa trebuie spus ca eficienta acestor aparate este mai mica decat aparatele profesionale folosite intr-un salon profesionist.

Un alt minus al epilarii definitive la tine acasa este ca nu vei avea spatiul la standardele de igiena din cadrul salonului, dar in acelasi timp iti va fi greu sa aplici tratamentul cu IPL in toate zonele corpului la aceeasi eficienta.

Nu in ultimul rand se poate sa intampini dificultati cu a gasi intimitatea de care ai nevoie pentru aplicarea tratamentului.Pune in balanta toate aceste aspecte atunci cand vine vorba despre sedintele de epilare definitiva Bucuresti si epilare definitiva la tine acasa si fa cea mai buna alegere pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *