Top 3 oferte SUV-uri rulate Mercedes-Benz la Auto Schunn Romania

In ultimii ani, autovehiculele de teren, SUV-urile sau cele cu tracțiune 4×4 , au devenit tot mai populare. Nu doar pe drumuri accidentate sau in conditii dificile pe trasee lungi,modelele SUV de la Mercedes și-au câștigat un renume prin calitate, fiabilitate și eficiență. Iar numeroși conducători auto prefer să achiziționeze modelele dorite de auto rulate cu garantie, de la cei mai buni dealeri.

Auto Schunn s-a remarcat de-a lungul timpului prin oferta bogată, mărci de calitate, fiind partener autorizat Mercedes Benz. În Timișoara, Arad, Sibiu, Deva sau Suceava, ai acces la cele mai bune prețuri la auto rulate Timisoara.

 Modelul SUV Mercedes-Benz GLB 250 4M Premium Progressive este unul din cele mai dorite modele, iar acum îl poți achiziționa de la Auto Schunn cu doar 46 395 € fără TVA. Diferența este remarcabilă față de prețul de listă de 59.495 euro, iar rulajul de doar 5600 km îl recomandă celor care își doresc un autovehicul practic aproape nou. Modelul fabricat în 2020 dezvoltă o putere de 24 cp, având o capacitate cilindrică de 1991 cp. Acest vehicul de teren impresionează prin caroseria de calitate, are jante din aliaj mari de 45.5 cm, cu un desing în 5 spițe.

 Interiorul tapițat cu piele Artico neagră și ornamentat cu aspect de spirală se distinge prin eleganță și forță. Pachetul Premium și liniile de echipare opționale fac din acest vehicul un exemplu de calitate supremă, de agilitate la drum și de forță motrice. Sistemele de asistență pentru siguranța șoferului și cele de confort fac din acest vehicul un SUV admirat și dorit.

Un alt SUV impresionat, Mercedes-Benz GLC 300 Coupe 4M AMG High End Business Confort. Acest model rulat, din 2019, este disponibil la prețul de 59.490 euro fără TVA, redus de la un preț inițial de 80.806 euro. Vehiculul are un rulaj destul de mic, de 11.750 km, având un aspect estetic impecabil și calități tehnice de invidiat. 

Motorul de 258 cp are un consum de doar 7.4 l/ 100 km, iar caroseria de culoare gri argintie este perfect asortată cu jantele din aliaj de 48.3 cm, cu un design cu 5 spițe.

Pachetul opțional de dotări AMG este tipic unui vehicul business, cu un interior impresionant, un iluminat high end, sistem de climatizare cu confort avansat, scaune îmbrăcate în piele Nappa, sistem multimedia. Dotărie tehnice se remarcă prin sportivitate, conectivitate sporită și confort special oferit șoferului și pasagerilor Interiorul se remarcă prin spații de depozitare ample, sistem Stowage space, geamuri izolate termic, ornamente pe praguri și scaune ergonomice cu suport lombar proiectat pentru mai mult confort.

Cel de-al treilea model SUV din categoria auto rulate este Mercedes-Benz EQC-Klasse 4Matic AMG premium. Acest model disponibil la 69.900 euro are un rulaj de 3000 km,având o reducere impresionantă de la prețul inițial de 96.040 euro. Fabricat în 2020, acest SUV cu o putere de 407 cp atrage prin aspectul elegant, impecabil și dotările tehnice deosebite.

Asistența la parcare Parktronic și Distonic plus cu asistență în trafic oferă mai multă siguranță la conducere. Haionul Easy Pack și compartimentele de depozitare adaugă un plus de confort. Înzestrat cu scaune acționate electric, cu funcție de memorare, sistem de climatizare performant, acest SUV beneficiază de navigație îmbunătățită de sistemul MBUX, de realitate augmentată.

Fiecare din cele 3 SUV-uri sunt prezentate într-o stare tehnică excelentă iar dotările  opționale măresc gradul de confort, sporesc siguranța în trafic și aduc valoare și calitate. Autovehiculele rulate se remarcă printr-un kilometraj modest și un aspect estetic absolut impecabil, fiind o opțiune excelentă pentru cei care își doresc un SUV modern de la Mercedes la un preț excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *