Alege intotdeauna profesionistii in servicii de consultanta PSI

Orice societate comerciala si orice institutie, indiferent de domeniul in care activeaza, trebuie sa respecte anumite norme privind securitatea la incendii, sa fie avizate din punct de vedere al sigurantei la incendii si sa isi instruiasca angajatii referitor la normele de prevenire si stingere a incendiilor (PSI).

Pentru a avea garantia faptului ca societatea comerciala pe care o administrezi respecta intocmai legislatia in domeniul securitatii la incendiu, dar si pentru a oferi siguranta maxima tuturor angajatilor, este recomandat sa apelezi la specialistii care ofera servicii de consultanta securitate incendiu Iasi.

Beta Proiect – servicii complete de consultanta securitate incendiu Iasi

Faptul ca fiecare activitate economica si fiecare institutie trebuie sa respecte anumite reglementari legale privind securitatea la incediu este un lucru absolut firesc in contextul in care incendiile reprezinta cel mai mare risc atat la adresa vietilor omenesti,cat si la adresa bunurilor materiale din diverse spatii.

Primul lucru de care are nevoie orice societate comerciala pentru a functiona sunt avizele si autorizatiile PSI.Al doilea aspect obligatoriu pentru orice institutie sau companie este instruirea tuturor angajatilor cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor.

Pentru a reduce cat mai mult timpul cu obtinerea respectivelor avize, dar si pentru o instruire eficienta a angajatilor privind normele PSI este recomandat sa apelezi la o firma specializata in servicii de consultanta pentru securitate la incendiu,asa cum este firma Beta Proiect din Iasi.Beta Proiect este o firma care are ca si obiect principal de activitate proiectarea constructiilor de orice fel, iar ca si obiect secundar de activitate amintim serviciile de consultanta securitate incendiu Iasi.

Beta Proiect – o gama diversificata de servicii in domeniul consultantei pentru securitate la incendiu

Serviciile de consultanta pentru securitate la incendiu oferite de Beta Proiect acopera toate nevoile oricarei societati comerciale si oricarei institutii. La Beta Proiect ne ocupam de (1) elaborarea planurilor referitoare la prevenirea si stingerea incendiilor, (2) identificarea potentialelor riscuri de incendiu si evaluarea acestora, (3) intocmirea documentatiei tehnice privind activitatile specifice pentru prevenirea si stingerea incendiilor, (4) oferirea asistentei tehnice pentru obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare in domeniul PSI, (5) oferirea de asistenta tehnica de specialitate si (6) realizarea planurilor anuale pentru instruirea personalului angajat privind normele PSI.

Pentru a avea imaginea completa asupra serviciilor de consultanta securitate incendiu Iasi te invitam sa accesezi site-ul firmei noastre, www.betaproiect.ro.Daca esti in cautarea celei mai bune firme in domeniul consultantei pentru securitate la incendiu, atunci cu siguranta Beta Proiect este alegerea potrivita.

Cu o vasta experienta in tot ceea ce inseamna serviciile de consultanta pentru securitate la incendiu, specialistii de la Beta Proiect ofera seriozitate la cele mai ridicate standarde pentru fiecare proiect si raspund cu promptitudine oricarei solicitari venite din partea clientilor.

Faptul ca normele legislative se schimba de la un an la altul este binecunoscut, iar acest lucru este valabil si in domeniul PSI.Tocmai pentru a evita orice probleme este indicat sa apelezi la serviciile oferite de Beta Proiect in domeniul consultantei pentru securitate la incendiu. Cu ajutorul specialistilor de la Beta Proiect vei obtine toate avizele si autorizatiile PSI in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *