Brandingul prin cuburi modulare-o inovatie in vanzari

Inovatia si creativitatea sunt un “must” in prezent, iar pentru a avea succes si pentru a atrage interesul a cat mai multi dintre potentialii clienti ai companiei tale, trebuie sa te distingi fata de competitorii tai, sa fii deschis, sa nu te opresti din “invatat” si sa fii mereu intr-o continua evolutie.

Cea mai noua metoda de prezentare a produselor de pe piata din Romania, care indeplineste toate cerintele de eficienta, creativitate si dinamica, o reprezinta sistemul inovativ de expunere pe cuburi modulare, prin afisarea imaginilor sau a mesajelor publicitare imprimate pe acestea.

Promovarea produselor este mult mai mult decat simpla o simpla prezentare prin afisare. O companie cu un lider puternic, care stie sa isi promoveze afacerea, este transformata intr-un brand la orice pas, iar imaginea produselor este redata in moduri eficiente, dinamice si creative, adaptandu-se in acelasi timp in orice conditii de spatiu, indiferent ca acesta reprezinta o destinatie comerciala, o expozitie, un magazin de larg consum, un targ sau spatiu de prezentare exclusivist.

Din perspectiva unui bun antreprenor, produsul trebuie sa fie pentru client o imagine deosebita si pentru care merita sa cheltuiasca oricat pentru a-l dobandi, dar sa intruneasca si conditii de varietate pentru a acoperi o gama cat mai larga de consum. Astfel, clientul va avea la dispozitie o gama de produse din care sa aleaga, iar decizia acestuia cu privire la produsul ce va fi achizitionat ii apartine in totalitate.

Asadar, cheia succesului pentru a vinde un produs  este prin afisarea discreta a mesajului comercial si evidentierea calitatilor produsului astfel incat imaginea de ansamblu sa fie cea a unui produs premium si inovativ.

Cat de dificile sunt de montat cuburile modulare?

Cuburile modulare sunt printre cele mai maleabilesisteme de expunere existente pe piata din Romania si  pot fi folosite in aproape orice imprejurari. De asemenea, acestea iti permit sa imbini cu succes inovatia si creativitatea cu practicul si eficienta promovarii, in special in spatiile comerciale sau alte puncte de vanzare.

Sistemul de expunere al unui cub este alcatuit din numai 3 elemente: cubul modular, panelurile (fetele acestuia) si panourile modulare (elementele de inchidere). Toate fetele acestor elemente pot fi personalizate, indiferent ca este vorba de sigla, text, imagini grafice, sau chiar imitatii de materiale si texturi.

In plus, daca optezi pentru achizitia de cuburi modulare, nu vei avea nevoie de cunostinte tehnice pentru montarea si demontarea acestora si nici nu va fi necesar  sa angajezi o echipa de montaj.Pe langa toate acestea, atunci cand doresti schimbarea conceptului initial sau a mesajelor promotionale, vei putea achizitiona doar acele elemente imprimate cu promotiile iesite din oferta companiei, fara sa fie necesara achizitia intregului sistem.

Ce alte avantaje iti ofera utilizarea unor cuburi modulare?

Daca alegi sa achizitionezi cuburi modulare pentru brandingul companiei sau al unui produs, trebuie sa stii ca acestea iti ofera infinite posibilitati de a crea diverse spatii folosindu-le ca pereti despartitori sau ca soclu pentru produse, utilizand in acelasi timp texturi diferite care imita materiale naturale si imaginea acestora indiferent ca este vorba de piatra, marmura, lemn etc.

De asemenea, cuburile modulare au un mare avantaj oferindu-ti posibilitatea de a personaliza diferit fiecare fata. Astfel,, pe un singur cub se pot imprima mai multe tipuri de mesaje promotionale, iar tu nu va trebui decat sa intorci cuburile cu partea preferata sau promotia dorita catre public.

In acest mod, costurile necesare pentru branding scad considerabil, nici nu mai sunt necesare alte sisteme de expunere, iar prezentarea produselor se face intr-un mod inteligent, la un nivel superior fata de alte sisteme de expunere de pe piata.

Daca doresti sa achizitionezi cuburi modulare, viziteaza site-ul expoprint.ro, detinut de eXpoPrint Media, o companie cu vechime de peste 15 ani pe piata de sisteme de expunere si afisare din Romania si unic distribuitor la nivel national de cuburi modulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *