Care sunt argumentele care recomanda vasele de WC suspendate

In fiecare grup sanitar sunt indispensabile obiectele sanitare pentru ca amenajarea baii sa fie corespunzatoare si sa ofere functionalitatea pentru care este destinat respectivul spatiu. In societatea moderna accentul nu mai cade doar pe partea de functionalitate atunci cand vorbim despre amenajarea unui spatiu. Tot mai multa atentie se acorda inclusiv aspectului estetic.

Din acest punct de vedere, amenajarea bailor din orice imobil porneste de la premisa de a obtine un echilibru intre aspectul functional si aspectul estetic. Printre obiectele sanitare care nu pot lipsi din amenajarea unei bai este vasul de WC. Tendinta in acest domeniu este de a folosi tipul de vas de WC suspendat.

In situatia in care intentionezi sa renovezi baia sau daca esti in plin proces de ridicare a propriei case, in continuare sunt amintite principalele argumente care recomanda vasele de WC suspendate.

Cele mai importante avantaje pentru vasele de WC suspendate

Faptul ca aceasta categorie de vase de WC este foarte practica in orice baie este primul argument care merita a fi amintit. Din perspectiva faptului ca sunt suspendate, vasele de WC vor putea fi montate la orice inaltime se doreste. In acest mod vasul de toaleta poate fi foarte util in cazul acelor persoane care se confrunta cu mobilitate redusa.

Facilitatea de a instala un astfel de vas suspendat de toaleta este un al doilea argument in favoarea acestui tip de vase de WC. Economia de spatiu este un alt avantaj care recomanda aceste tipuri de vase de WC pentru oricare tip de grup sanitar, indiferent de domeniul de utilizare al spatiului.

Prin faptul ca vasul de WC nu prezinta picior de sustinere la nivel de podea, se va economisi spatiu. Tot in acelasi context al economiei de spatiu vorbim si despre absenta rezervorului de apa care iese din perete.

Dincolo de argumentele care recomanda acest tip de WC suspendat prin prisma functionalitatii, trebuie sa punctam si avantajele legate de aspectele estetice. Exista foarte multe modele de astfel de vase de toaleta cu design modern si care se potriveste pentru orice stil de amenajare al bailor. Cu alte cuvinte, vei putea gasi vase suspendate de WC atat pentru baile moderne, cat si pentru baile amenajate in stil rustic sau vintage.

Oferta diversificata din perspectiva modelelor si a brand-urilor care produc astfel de obiecte sanitare este un alt argument pentru care merita sa ai in vedere investitia in aceste produse. Unul dintre modelele foarte apreciate prin prisma calitatii materialelor si prin prisma estetica este modelul de vas WC suspendat Roca.

Profita de avantajele vaselor de WC suspendate

Oricine doreste sa renoveze baia sau oricine incepe constructia unui imobil, poate sa porneasca de la avantajele anterior amintite si sa aleaga un vas de WC suspendat. In functie de destinatia spatiului unde urmeaza sa montezi vasul respectiv de toaleta si de modul in care intentionezi sa amenajezi baia respectiva, vei putea gasi modelul potrivit. Modelul de WC suspendat Roca, dar si alte modele de vase WC pot fi gasite pe www.instalatiiaz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *