Ce presupun serviciile de montaj parbrize la domiciliu?

In calitate de sofer trebuie sa fii constient de faptul ca odata pornit la drum te expui unui numar important de riscuri si ca autoturismul pe care il conduci poate fi avariat in diferite moduri. In acest sens parbrizul este oricand expus riscurilor de a fi ciobit, fisurat sau chiar spart. In situatia in care acest lucru ti se intampla, esti in situatia de a schimba parbrizul.

Cea mai buna alegere pentru orice sofer a carui parbriz este fisurat sau spart il reprezinta firmele specializate in acest domeniu. Ultimii ani au adus o dezvoltare tot mai mare a acestor servicii, astfel ca astazi poti beneficia de servicii de montaj parbrize la domiciliu.

Cauze care duc la spargerea parbrizului

Sticla din care sunt facute parbrizele este proiectata astfel incat sa reziste la conditiile normale privind rularea autoturismului pe sosea. Insa la anumite viteze si la anumite impacturi cu diferite obiecte dure sau ascutite, chiar si aceasta sticla rezistenta se poate ciobi, fisura sau chiar sparge. Printre cele mai frecvente cauze ale parbrizelor sparte se numara accidentele si coliziunile rutiere. Chiar si o viteza redusa poate duce la exercitarea unei presiuni suficiente asupra parbrizelor astfel incat acestea sa se sparga.

O alta cauza care poate duce la spargerea parbrizului este cea care vizeaza vandalismul si spargerea autoturismului pentru furtul obiectelor de valoare sau pentru incercarea de a fura chiar autoturismul. Aceasta cauza poate afecta inclusiv geamurile laterale. Nu in ultimul rand impactul cu pietrele care sar de pe carosabil cand autovehiculul ruleaza, criblura asfaltica de pe drumuri sau crengile copacilor care lovesc puternic parbrizele, toate acestea pot cauza pagube la nivelul parbrizului.

Chiar si atunci cand un parbriz este doar usor ciobit este indicat sa apelezi la o firma specializata pentru inlocuirea parbrizului.Daca nu ai astfel de servicii in localitatea unde locuiesti sau in apropiere ori daca din varii motive nu poti ajunge cu masina intr-un service pentru inlocuirea parbrizului, atunci poti sa ai in vedere serviciile de montaj parbrize la domiciliu. Acestea sunt cea mai potrivita alegere pentru a schimba parbrizul fisurat sau spart.

Servicii de montaj parbriz la domiciliu

Chiar daca ai putea considera ca preturile pentru serviciile de montaj a parbrizului la domiciliu sunt mai mari decat tarifele pentru aceleasi servicii intr-un atelier auto, trebuie spus ca vei economisi timpul necesar pentru deplasarea pana la service-ul auto respectiv, dar vei economisi si combustibilul necesar pentru a parcurge distanta pana la service.

Preturile pentru serviciile de montaj parbrize la domiciliu variaza in functie de modelul masinii, de costul parbrizului de care este nevoie pentru inlocuirea parbrizului deteriorat, dar si in functie de distanta parcursa pana la domiciliul tau.

In cadrul acestor servicii de montaj la domiciliu a parbrizului este necesar sa existe un loc adapostit de intemperiile vremii.Acest lucru datorita faptului ca este indicat ca dupa montarea parbrizului nou acesta sa nu fie spalat sau supus la actiunea precipitatiilor.Montarea parbrizului dureaza relativ de la 50 de minute pana la cel mult 4 ore. Pentru servicii de montaj parbriz la domiciliu acceseaza masterautoglass.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *