Ce recomanda unitatea de service Automatic Gearbox din Bucuresti?

Faptul ca parcul auto si numarul de autoturisme din tara noastra a crescut foarte mult nu mai este un secret pentru nimeni. Observam acest lucru in trafic, in marile orase, dar si atunci cand suntem in drum spre anumite destinatii. Foarte multe dintre noile autoturisme care sunt prezente pe drumurile din Romania sunt autoturisme pe transmisie automata.

Cresterea numarului de autoturisme pe transmisie automata se datoreaza atat faptului ca tot mai multe astfel de masini rulate sunt disponibile pe piata, cat si faptului ca tot mai multi soferi au descoperit avantajele cutiei automate. In acelasi timp orice problema la cutia automata de viteze trebuie rezolvata intr-un service specializat in reparatii cutii automate. Un astfel de service auto din Bucuresti este Automatic Gearbox.

Service auto acreditat de Registrul Auto Roman

Primul aspect care ofera credibilitate acestui service auto este autorizarea din partea Registrului Auto Roman. Datorita faptului ca vorbim despre un service auto ce activeaza in acest domeniu de mai bine de 20 de ani si care pune la dispozitie mecanici calificati, autorizarea RAR este fireasca si denota profesionalism. Prin urmare orice sofer care trece pragul Automatic Gearbox poate avea garantia faptului ca va beneficia de servicii la standarde ridicate de calitate.

Mecanici instruiti in vestul Europei

Un al doilea argument care recomanda aceasta unitate de service auto este pregatirea si specializarea personalului care lucreaza in cadrul service-ului. Pentru a acoperi intreaga paleta de potentiale defectiuni la cutiile automate de viteze pentru foarte multe modele si brand-uri auto, mecanicii care presteaza servicii specifice au urmat cursuri de specializare in Germania si Olanda.

Din acest motiv pot oferi servicii de reparatii cutii automate pentru brand-uri auto precum BMW, Audi, Ford, Toyota, Skoda, Land Rover, Suzkui, Nissan etc.

Diagnoza fara programare

Un atuu foarte important pentru orice sofer este promptitudinea pe care o ofera acest service auto. Pentru soferii de autoturisme pe cutie automata de viteze alegerea unitatii de service Automatic Gearbox inseamna posibilitatea de a beneficia de diagnoza fara programare prealabila. In acest context soferii care au nevoie de diagnosticarea cutiei de viteze pot sa se prezinte in service fara a se programa. In acest mod orice sofer poate afla imediat care este starea de functionare a cutiei de viteze.

Servicii de diagnoza gratuite

Un alt aspect important se refera si la faptul ca aceste servicii de diagnoza sunt gratuite. Cu alte cuvinte, diagnosticarea starii de functionare a cutiei automate de viteze este gratuita. Acest lucru inseamna pe langa promptitudine si rapiditate, si costuri avantajoase pentru serviciile prestate de unitatea de service auto Automatic Gearbox din Bucuresti.

Garantia calitatii

Nu in ultimul rand merita amintit si aspectul referitor la garantia calitatii pentru serviciile prestate. Intreaga manopera efectuata de mecanici beneficiaza de garantie, iar pentru piesele inlocuite se ofera garantie. Garantia pentru piesele inlocuite daca este nevoie de reparatii cutii automate este data de faptul ca se colaboreaza doar cu furnizori de top la nivel mondial. Toate informatiile despre acest service auto sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *