Cum alegem sania perfecta pentru copilul nostru?

Inca din cele mai vechi timpuri sania este o piesa emblematica pentru iarna.Daca in urma cu multi ani de zile sania era folosita si pentru transport pe timpul anotimpului de iarna, astazi sania a ramas doar un mijloc de agrement, iar cei mai fascinati de sanie sunt cu siguranta copiii.In ziua de astazi oferta de sanii copii este extrem de numeroasa si poti gasi o multitudine de modele de astfel de sanii pentru toti cei mici in foarte multe magazine.

Tocmai de aceea, avand in vedere aceasta oferta foarte mare de sanii pentru copii de toate varstele, este foarte important sa avem in vedere care sunt aspectele de luat in considerare atunci cand vrem sa cumparam o sanie ideala pentru copilul nostru.

Criterii in alegerea saniei pentru copii

Primul criteriu in alegerea unei sanii pentru copii il reprezinta materialul din care este realizata aceasta.Astfel, poti opta pentru o sanie de copii din plastic, aceasta fiind foarte usoara, dar mai putin rezistenta.O sanie pentru copii confectionata din lemn este mai rezistenta, dar putin mai grea, pe cand o sanie din aluminiu pentru copii este foarte rezistenta atat in timp, cat si la posibila deteriorare mecanica.

Un al doilea criteriu se refera la numarul de persoane care pot sa incapa pe o sanie de copii.Astfel, daca vrei sa stai impreuna cu cel mic pe sanie, atunci cu siguranta trebuie sa alegi cu grija un model care sa fie conceput pentru doua persoane, dar si care sa fie realizat dintr-un material rezistent pentru greutatea unui adult. Un alt criteriu important este varsta copilului.

Atunci cand alegi o sanie pentru copilul tau trebuie sa tii cont daca acesta este foarte micut, daca are intre 3 si 6 ani sau daca a trecut de 6 ani.Saniutele sunt un mijloc de relaxare si distractie, dar pot fi si periculoase, si tocmai de aceea este important sa tii cont de varsta celui mic.

Pretul reprezinta un alt criteriu atunci cand ne dorim sa cumparam o sanie pentru copiii nostri. Cu cat pretul este mai mare, cu atat sania este mai rezistenta si poate fi folosita mai multe sezoane, dar are si functii mai complexe.

De unde gasim sanii pentru copii?

Unul dintre magazinele cu o oferta bogata de sanii copii este magazinul online BeKid.ro. Acest magazin cauta sa ofere parintilor si copiilor cele mai bune produse, iar saniile nu fac exceptie. Toate modelele de sanii de copii din acest magazin online au fost testate.Prin urmare, atunci cand alegi o sanie pentru copilul tau din magazinul BeKid.ro ai siguranta calitatii si fiabilitatii produsului comandat.

In oferta de sanii copii de pe BeKid.ro vei putea alege o sanie de copii atat pentru cei mai mici, cu varste de pana la 12 luni, cat si pentru copiii cu varste pana la 6-8 ani, dar si pentru copiii mai mari de 8 ani. De asemenea, vei putea gasi modele special gandite pentru fetite sau pentru baieti, dar si modele unisex.Toate modele de sanii copii din oferta magazinului BeKid pot fi vazute pe site-ul www.bekid.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *