tractari auto super ieftine

Cum gasesti firma de tractari auto perfecta?

Chiar daca este ultimul lucru pe care un sofer si-i poate dori, uneori se intampla sa ramanem cu masina in drum si sa avem nevoie de ajutor. Sunt situatii neprevazute si se pot intampla oricui, indiferent de cate verificari faci la masina inainte sa pleci la drum, indiferent de masina sau de varsta ei. Intr-o astfel de situatie solutia este una singura, sa apelezi urgent la o firma de tractari auto.

Probabil ca foarte rara ati mai intalnit soferi care se remorcheaza si ingreuneaza traficul. Este o procedura nerecomandata, in primul rand pentru ca nu stiti ce are masina si riscati sa provocati daune mai mari, in al doilea rand pentru ca nu este usor sa conduci o masina tractata, trebuie sincronizare buna, si nu in ultimul rand pentru ca riscati amenda in caz ca va opreste un agent de la circulatie.

Tractarea sau remorcarea din punct de vedere legal:

Daca totusi ai optat sa apelezi la un prieten care sa te remorcheze trebuie sa tii cont de urmatoarele asptecte:

– ambele masini trebuie sa semnalizeze corect;
– trebuie folosite doar bare si șufe omologate;
– lungimea trebuie sa fie de maximum 5 m pentru bara si, respectiv, de 3-5 m pentru sufa;
– bara sau șufa de tractare nu se atasează niciodata pe diagonala intre masini;
– viteza maxima recomandata este de 30 km/h;
– atentie sporita, franare timpurie;
– șufa de tractare trebuie sa fie tot timpul intinsa;
– noaptea sistemele de iluminare si semnalizare trebuie sa funcționeze corect.

Nerespectarea regulilor privind tractarea iti poate aduce amenda, contraventiile pot ajunge si pana la respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 lei si 2500 lei.

In concluzie cea mai simpla si rapida metoda ramane sa sunati la o firma de tractari auto super ieftine.

Nu apelati la cei care au anunturi pe site-urile de anunturi sau in alta parte, evitati tractarile cu privati care nu va ofera garantie si asigurare pe durata tranportului si care de cele mai multe ori vor incerca sa profite de problema ta.

Nu trebuie sa iti faci probleme, in orice oras exista foarte multe firme care ofera servicii de tractari auto super ieftine non stop, gata sa intervina pentru a te ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *