Descopera cele mai interesante tipuri de seminee de pe piata!

Cauti pentru locuinta personala o noua sursa de caldura, de care sa te bucuri, mai ales in serile de iarna?

Studiaza tipurile de seminee de aici, ca sa alegi modelul potrivit pentru tine! Intrucat tehnologia a evoluat considerabil, astazi te poti orienta spre o varietate de seminee interesante. Nu-ti ramane decat sa le descoperi, pentru a lua mai apoi o decizie!

Seminee – prin ce se deosebesc?

Semineele pe care le gasesti pe piata sunt diferite. In primul rand, la nivelul modului de functionare. Daca odinioara, gaseai doar seminee pe baza de lemne, astazi te poti orienta si catre cele electrice, dar si spre cele pe baza de bio-ethanol, care sunt moderne si simplu de folosit. Practic, aceasta este principala diferenta, pe care e bine sa o iei in calcul. Ulterior, in functie de locuinta pe care o ai (apartament sau casa), poti sa alegi ce semineu consideri ca ti se potriveste cel mai bine!

Seminee pe baza de lemne

Semineele din aceasta categorie sunt cele clasice, care exista de cateva secole si care au dovedit deja ca pot avea o viata indelungata si o eficienta sporita. Pentru a le folosi, ai nevoie sa construiesti si un cos de fum. Asa evacuezi fumul si noxele. De obicei, aceste seminee sunt realizate din caramida si tot ce trebuie sa faci este sa le cureti de 2 ori pe an, pentru a te bucura de ele o perioada cat mai indelungata!

Semineele electrice, relativ noi pe piata

Daca locuinta ta nu iti permite sa ai, insa, un cos de fum, nicio problema! Te poti orienta catre semineele electrice, care sunt foarte simplu de folosit. Ele nu au o ardere deschisa, ci una curata, nu emana nici fum si nici noxe. Le poti monta acasa, fara ajutor, daca urmezi instructiunile pe care ti le-a oferit producatorul. Atunci cand esti gata, poti sa pornesti semineul prin intermediul telecomenzii, poti sa il opresti sau poti sa reglezi intensitatea caldurii, dupa cum iti doresti!

Seminee pe baza de bio-ethanol

Vrei produse de ultima generatie, care sa iti ofere atat o sursa suplimentara de caldura, cat si un plus de stil? Semineele pe baza de bio-ethanol sunt excelente in acest sens! Cu o ardere curata, fara sa ai nevoie de un cos de fum, aceste tipuri de obiecte sunt unele deosebite, atat ca functionalitate, cat si din punct de vedere al designului.

Daca vrei sa instalezi un semineu intr-o incapere mai mica de 20 de metri, asigura-te ca ai aici o gura de ventilatie. In rest, nu exista alte restrictii, de care sa tii cont si nu iti ramane decat sa te bucuri de o atmosfera de basm!

Seminee norvegiene

Nu uita nici de semineele norvegiene! Acestea iti sunt recomandate mai ales daca ai un spatiu limitat, dar unde vrei, totusi, sa te bucuri de o noua sursa de caldura. Semineele norvegiene au, de asemenea, o ardere curata, iar principalul avantaj pe care ti-l ofera este acela ca le poti incorpora foarte usor in piesele de mobilier. Economisesti, astfel, spatiu si te bucuri de confortul termic dorit!

Seminee-expert.ro este partenerul tau de incredere! Comanda de aici noua ta sursa de caldura, fie ca esti tentat de gama de seminee pe gaz: https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-gaz/, de gama de seminee clasice, pe lemne ori de modelele electrice!

Date de contact:
Email: [email protected]
Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *