Descopera oferta de sisteme de avertizare luminoasa si sonora de la Malco ATP

Societatea comerciala Malco Auto Truck Parts se ocupa de importul si vanzarea de produse din domeniul sistemelor de avertizare luminoasa si sonora incepand cu anul 2005.In cei peste 13 ani de activitate,aceasta firma a reusit sa ofere cel mai ridicat nivel de profesionalism si seriozitate maxima oricarui client. In gama de sisteme de avertizare luminoasa si acustica oferite de cei de la Malco ATP putem regasi printre altele girofaruri, rampe luminoase, mini rampe, sirena amplificator difuzoare, lumini auxiliare si diferite tipuri de accesorii.

Toate aceste sisteme de avertizare sunt utilizate intr-o gama foarte diversa de utilizari. Astfel, masinile de ambulanta, masinile echipajelor de politie,masinile din cadrul domeniul militar sau diplomatic, dar si utilajele folosite in domeniul tractarilor auto si asistentei rutiere sau masinile pentru transportul de gabarit depasit necesita astfel de sisteme de avertizare luminoasa si sonora.

Mai mult decat atat, utilajele si masinile agricole sau alte masini care transporta marfuri periculoase pot de asemenea apela la produsele comercializate de catre Malco ATP. In oricare dintre aceste situatii, pe langa semnalele luminoase foarte importante sunt si sistemele de avertizare sonora pentru a atrage atentia asupra unor eventuale situatii de risc in trafic.

Tocmai de aceea, la Malco ATP vei putea gasi o gama foarte variata de sisteme de tip sirena amplificator difuzoare. Aceste sisteme au rolul de a atrage atentia cu ajutorul tehnologiei de tip difuzoare tuturor celor care sunt implicati in trafic atunci cand masini si utilaje care folosesc astfel de sisteme de avertizare luminoasa si sonora se deplaseaza sau sunt oprite.

La Malco ATP vei putea gasi astfel de sisteme acustice de tip sirena amplificator difuzoare sub brand-ul unor renumiti producatori precum Code 3,FG-Haensch,Premier Hazard si Vision Alert. Toate produsele acestor renumiti producatori in materie de sisteme de tip sirena amplificator difuzoare sunt de cea mai buna calitate si respecta toate normele in vigoare referitoare la astfel de sisteme de avertizare luminoasa si sonora.

In oferta de sirena amplificator difuzoare vei putea gasi sisteme de acustica touch, difuzoare de tip palnie, difuzor tip flaut, difuzor plat sau sirena amplificator 9004.Aceste tehnologii de tip sirena amplificator difuzoare au rolul de a creste atentia participantilor la trafic prin posibilitatea de a transmite pe langa semnalele luminoase si diverse semnale sonore si chiar mesaje din masina sau utilajul dotat cu astfel de sisteme sonore.Intreaga oferta de astfel sirene amplificatoare pentru difuzoare pe care o regasesti la Malco ATP poate fi consultata pe site-ul nostru la www.malco.ro.

Alege in primul rand calitatea atunci cand vine vorba despre sisteme de avertizare luminoasa si acustica.Pentru toate tehnologiile de tip sirena amplificator difuzoare comercializate de Malco ATP beneficiezi de o garantie de 5 ani.

Mai mult decat atat, la Malco ATP orice client beneficiaza de servicii complete de la consultanta in alegerea produsului potrivit, la primirea si livrarea comenzii, si pana la service sau asistenta tehnica post vanzare. Malco ATP pune mereu pe primul plan satisfactia clientilor si tocmai de aceea ne luam angajamentul de a oferi cel mai bun raport calitate-pret pentru toate produsele comercializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *