Dipic Fun te invita la sesiuni de laser tag in Cluj Napoca!

Ultimii ani au adus tot mai multe variante de petrecere a timpului liber chiar si fara a fi nevoiti sa plecam din orasele in care traim zi de zi. Una dintre aceste variante o reprezinta jocul numit laser tag. Laser tag-ul este incadrat in categoria jocurilor, dar altii il considera ca fiind un sport prin prisma miscarii fizice destul de intense. Acum poti sa te bucuri de sesiuni de laser tag si in Cluj Napoca datorita celor de la Dipic Fun.

Pentru a participa la acest joc este nevoie de un spatiu amenajat in acest sens, dar si de echipamente speciale. Aceste spatii sunt organizate in asa fel incat sa ofere participantilor un mediu perfect pentru a se distra si pentru a simti adrenalina pe parcursul sesiunilor de joc. De cealalta parte, echipamentul pentru laser tag inseamna o vesta speciala si o bandana, dar si armele cu infrarosu. Semnalele cu infrarosu transmise de armele respective vor fi captate de vesta jucatorilor, in acest mod acumulandu-se puncte. Acest joc se adreseaza deopotriva adultilor si copiilor.

In ciuda faptului ca laser tag-ul poate fi privit ca un joc violent, trebuie spus ca nu este vorba despre asa ceva. Nu exista contact fizic intre participantii la joc, iar eliminarea adversarilor din joc se face in momentul in care se acumuleaza puncte prin faptul ca adversarii sunt nimeriti cu ajutorul semnalelor cu infrarosu. Datorita cadrului special conceput pentru o „scena” care sa creeze atmosfera plina de adrenalina dintr-o lupta „virtuala”, laser tag-ul vine sa ofere posibilitatea de a te distra, de a face miscare si de a te bucura de prezenta prietenilor sau a colegilor.

In acelasi timp vorbim despre faptul ca laser tag-ul contribuie la incurajarea spiritului de echipa prin faptul ca vei invata cum sa colaborezi alaturi de coechipieri pentru „anihilarea adversarului”, dar totodata contribuie la antrenarea spiritului de competitie. Durata unei sesiuni de laser tag Cluj este de aproximativ 20-30 de minute.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te bucura de acest joc de tip army este sa gasesti prieteni sau colegi dornici de miscare fizica si de multa adrenalina. Apoi poti sa rezervi o astfel de sesiune la Dipic Fun in Cluj Napoca. Aici vei putea beneficia de echipamentele speciale care sunt necesare pentru a putea sa joci laser tag.Mai mult, vei gasi acele arene special concepute si organizate pentru a te bucura la maxim de fiecare minut petrecut cu arma cu infrarosu in mana incercand sa nimeresti adversarii din cadrul jocului.

Arena pe care o ai la dispozitie atunci cand alegi sa te bucuri de o sesiune de laser tag in Cluj la Dipic Fun este ideala pentru ca vei avea la dispozitie o gama diversificata de tinte pe care le poti nimeri, generatoare explozive, dar si diferite efecte luminoase si sonore. Acum poti sa te bucuri de putinul timp liber in fiecare zi cu ajutorul laser tag-ului. Pentru mai multe detalii privind rezervarea unei sesiuni de laser tag in Cluj Napoca, te invitam sa accesezi dipicfun.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *