Modele de tricouri pentru confortul pompierilor

Societatea comeciala Aurocom SRL vine in intampinarea tuturor institutiilor aflate in subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu o gama variata de tricouri pentru uniformele acestor institutii, iar printre acestea se numara si tricouri pompieri pentru toti cei aflati in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Modelele de tricouri pompieri produse de societatea comerciala Aurocom SRL sunt menite a oferi cel mai ridicat nivel de confort oricarui pompier care urmeaza sa imbrace aceste tricouri, indiferent daca se afla intr-o misiune sau se afla la detasamentul unde este arondat.

Intreaga gama de tricouri produse special pentru institutiile MAI beneficiaza de cele mai bune materiale, de un croi perfect adaptat pentru genul de activitati in care sunt implicati pompierii, politistii sau jandarmii, dar si de vasta experienta a angajatilor Aurocom SRL in confectii textile.

Avand in spate o experienta de peste 25 de ani de experienta in tot ceea ce inseamna confectii textile si numeroase colaborari cu nume mari precum Auchan, Bergenbier, Mega Image sau Tuborg, Aurocom SRL detine experienta si expertiza pentru a veni cu modele de tricouri pompieri care sa se ridice la nivelul asteptarilor acestora si sa le ofere calitatea si confortul dorit de fiecare pompier in parte.

Pentru a asigura cel mai ridicat nivel de confort oricarui pompier, tricourile oferite de Aurocom SRL sunt confectionate in totalitate din bumbac, acest material natural fiind ideal pentru a asigura respirabilitate pielii si pentru a oferi un grad suficient de elasticitate materialului, dar fara a deveni mult prea elastic.

Este foarte important ca tricourile pe care pompierii le imbraca la uniforma sa le asigure mobilitate, iar tricourile produse de Aurocom SRL au in vedere acest aspect. De asemenea, croiul este gandit pentru a oferi mobilitate si lejeritate in miscari, fara ca tricourile sa devina prea stramte. Tricourile pentru pompieri confectionate de Aurocom SRL sunt disponibile in cadrul magazinului online al acestei societati comerciale, si anume magazinul online Me Ai.

In oferta de tricouri pompier disponibila pe www.meai.ro pot fi gasite doua modele de tricouri, si anume tricou de tip polo pentru pompieri si tricou model in jurul gatului pentru pompieri.Ambele modele de tricouri sunt realizate din material de tricot si sunt confectionate din bumbac 100%, iar culoarea acestor tricouri este bleumarin.

Atat modelul de tricou polo, cat si modelul de tricou in jurul gatului ofera posibilitatea de prindere a epoletilor in zona umerilor. In vreme ce modelul de tricou in jurul gatului este simplu, modelul polo are inscriptionat atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate textul „Pompierii”, iar pe maneca stanga acest tricou polo pentru pompieri are lipite ecusoanele specifice pompierilor.

Pe langa faptul ca aceste tricouri pompier sunt practice si confortabile, acestea sunt si foarte aspectuoase, oferind prestanta fiecarui pompier care urmeaza sa le imbrace ca parte a uniformei.Orice detasament de Pompieri care are nevoie de tricouri noi pentru pompieri pentru uniforme poate sa apeleze cu incredere la produsele comercializate de Aurocom SRL prin intermediul magazinului online Me Ai.Cel mai bun raport calitate-pret al acestor modele de tricouri pompier este disponibil in cadrul acestui magazin online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *