Sisteme de avertizare de la Malco ATP

Daca activezi intr-un domeniu in care sistemele de avertizare luminoase sau acustice sunt recomandate sau chiar obligatorii, atunci retine aceste nume – Malco ATP.Societatea comerciala Malco Auto Truck Parts este importator si distribuitor de astfel de sisteme de avertizare si de aproape 15 ani de zile a depus eforturi pentru satisfacerea asteptarilor clientilor si a ajuns un lider pe piata de astfel de produse.In oferta de la Malco ATP vei gasi numeroase tipuri si modele de sisteme de avertizare printre care amintim rampe luminoase, mini rame, girofaruri sau alarme marsarier.

Unele dintre cele mai cautate si folosite astfel de sisteme de avertizare sunt rampele luminoase, iar acest lucru se datoreaza faptului ca acestea atrag mult mai intens atentia asupra vehiculelor pe care sunt montate.Rampele luminoase sunt diferite in functie de modul in care luminile se misca atunci cand sunt in functiune, dar si in functie de tipul de tehnologie folosita pentru punerea in functiune a luminilor.

Mai mult decat atat, exista rampe de diferite dimensiuni, dar si rampe luminoase pentru diferite domenii de activitate in functie de culoarea acestora.Foarte probabil ca orice client care lucreaza in domenii in care astfel de sisteme de avertizare sunt necesare sau chiar obligatorii stie ca alegerea culorii pentru o rampa luminoasa trebuie sa respecte normele in vigoare cu privire la montarea unui sistem de avertizare pe diverse masini si vehicule.

Pentru ca achizitionarea unei rampe luminoase trebuie sa fie pe termen mediu si lung este foarte important sa acorzi atentie calitatii unui astfel de produs.La Malco ATP ne asiguram de faptul ca orice model de rampa luminoasa ai alege te vei bucura de calitate de top si acest lucru este certificat prin faptul ca toate modelele de rampe luminoase pe care le importam si le comercializam sunt ale unor producatori renumiti in acest domeniu precum Britax, Ecco si Premier Hazard.

Mai mult decat atat, pentru orice model de rampa luminoasa ai opta beneficiezi de o garantie de cel putin 24 de luni. Rampele luminoase din oferta Malco ATP au toate acelasi sistem de montare si de prindere pe vehiculele pe care urmeaza sa le folosesti, si anume cu ajutorul a patru bolturi. Intreaga oferta de astfel de sisteme de avertizare luminoasa si acustica poate fi consultata accesand pagina noastra www.malco.ro.

Daca inca nu stii care este modelul de rampa luminoasa de care ai nevoie pentru domeniul tau de activitate, trebuie spus ca la Malco ATP poti beneficia de consultanta tehnica de specialitate si astfel sa faci exact alegerea potrivita pentru tine.

Cu fiecare proiect in care am fost implicati si cu fiecare client multumit am ridicat nivelul de profesionalism astfel incat sa ne asiguram ca devenim parteneri de incredere pentru orice client care are nevoie de sisteme de avertizare luminoasa si acustica indiferent de domeniul in care activeaza. Mai mult decat atat, pentru a creste gradul de incredere in serviciile oferite si in produsele comercializate ne-am certificat conform standardului ISO9001, acest lucru reprezentand dovada profesionalismului si calitatii atunci cand alegi Malco ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *