Succesul online-faceti bolgging si scrieti despre ce doriti

Poate ti-ai pus mereu intrebarea despre ce este de fapt un blogger profesionist si nu ai stiut exact ce sa raspunzi. In acest caz ai ajuns exact unde trebuia pentru ca in randurile care urmeaza chiar despre asta se discuta.

Bloggerul profesionist este un fel de jurnalist, insa existe si cateva diferente: in primul rand, un blogger nu trebuie sa lucreze neaparat pentru un ziar sau pentru un trust ci poate foarte bine, sa fie propriul sau angajat si in al doilea rand, spre deosebire de un jurnalist, bloggerul profesionist scrie pe un blog, unde posibilitatile de expresie sunt extrem de variate.

In plus, bloggerul profesionist poate sa desfasoare pe pagina sa o munca de jurnalist sau poate sa isi concentreze atentia asupra unui hobby, poate alege orice activitate despre care sa vorbeasca. Acesta este modul in care va puteti castiga existenta doar discutand despre un subiect de importanta majora din viata ta. Cu timpul vei descoperi ca nenumarate persoane impartasesc acelasi hobby si sunt incantati sa iti citeasca blogul cu interes.

S-a descoperit ca numarul bloggerilor profesionisti este in continua crestere. Se pare ca o treime dintre bloggerii profesionisti sunt de sex masculin si doar 40 la suta sunt absolventi de studii superioare. Cea mai mare parte a bloggerilor, scriu din placere si nu doar pentru a castiga bani din aceasta afacere on line.Un blog bine gandit si gestionat poate sa va aduca satisfacti mult mai mari decat ati fi crezut.

Motivele principale pentru care cei mai multi se apuca de blogging sunt distractia propriu zisa si posibilitatea de a se exprima liber, in timp ce bloggerii profesionisti, indiferent daca sriu scriu part-time sau full-time pentru anumite corporatii, o fac pentru a-si completa in mod evident veniturile si pentru a impartasi din cunostintele si priceperea lor si celorlalti oameni.

E ca si cum ai citi o carte si ai afla nenumarate informatii utile asa si cand accesezi o pagina de blog citesti exact lucrurile de care esti interesat. 70% dintre cei care detin o afacere au propria companie, ale carei produse le promoveaza prin intermediul unui blog.

Avem surprinderea sa constatam ca doar 10% dintre bloggerii profesionisti declara ca scriu mai mult de 40 de ore pe saptamana iar pentru un procent mic de 17% bloggingul reprezinta sursa principala de venit.

Aproape o treime dintre profesionisti lucreaza, in continuare, pentru un trust media. Daca te simti tentat sa faci parte din aceasta categorie de oameni si vrei sa devii un un blogger profesionist, tine cont de sfaturile specialistilor si-anume a bloggerilor celebri.

Scrie despre ceea ce iti place, pentru ca in caz contrar vei simti o presiune sa te informezi mereu despre ceva ce nu prea stii mare lucru de asemenea o sa pari stangaci si oamenii isi vor da seama de acest lucru. Indiferent cat te-ai stradui nu o sa ai succes daca nu scri despre un subiect de interes care te preocupa.

E normal ca din ziua in care iti faci un blog si pana ce o sa devi cunoscut o sa treaca o buna bucata de vreme. Nici o minune nu se intampla peste noapte insa exista cu siguranta o reteta pentru fiecare dintre noi sa reusim. Important e ca de indata ce devii blogger sa te apuci de scris si sa o faci zi de zi cu aceeasi pasiune.

Motivele pentru care multi amatori renunta dupa o vreme la blogging sunt in primul rand faptul ca nu se mai simt atrasi de acest domeniu si apoi lipsa de consistenta. Isi vor da seama ca au ales gresit si se vor simti descurajati.

Din moment ce vor vedea ca nu au vizitatori si nu mai stiu despre ce sa scrie e clar un esec.Dimpotriva, ceea ce trebuie sa faca un blogger profesionist aspirant este sa isi infranga temerile si sa creada in fortele proprii. Pentru a va face remarcati in blogging puteti trimite in mod frecvent link-uri catre alte bloguri deoarece aceasta poate fi o metoda buna de a atrage atentia blogosferei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *