Care sunt avantajele unei clinici dentare fata de un cabinet stomatologic?

Atunci cand aveti de efectual tratamente stomatologice puteti alege sa mergeti la un cabinet stomatologic in care, de obicei, lucreaza un singur medic sau sa apelati la o clinica stomatologica.Mai jos veti vedea care sunt avantajele unei clinici stomatologice fata de un cabinet stomatologic.

In primul rand, vorbim despre faptul ca intr-o clinica dentara aveti oportunitatea de a gasi diversitate si profesionalism in tot ceea ce inseamna sanatatea orala.

Confort pentru pacient. Deoarece o clinica pune la dispozitia pacientilor sai cabinete dentare cu mai multe specializari in acelasi loc, nu va mai fi nevoie sa treceti prin stresul de a cauta o alta locatie cu un medic disponibil sa faca o interventie atunci cand este vorba despre o problema complexa sau atunci cand va trebui sa faci o radiografie.

Calitatea serviciilor

Intr-o clinica dentara care se respecta medicii vor folosi doar tehnologie de ultima generatie, materiale de calitate premium, care va pot oferi satisfactia dorita pentru lucrarile realizate, fie ca vorbim despre o simpla plomba, o albire dentara sau de un implant dentar complex.

Istoricul medical si consiliere continua. Atunci cand trebuie sa apelam la serviciile stomatologice nu e nimic mai neplacut decat sa tot schimbam medicii stomatologi din cauza problemelor care apar pe parcurs, iar acestia sa nu stie exact ce interventii s-au facut anterior, astfel ca fiecare trebuie sa inteleaga si sa trateze cazul printr-o noua abordare. In clinicile dentare nu se intampla acest lucru. Totul este bazat pe o comunicare eficienta intre toate specialitatile.

Totodata, intr-o clinica dentara, veti avea alaturi, o echipa care va asculta problemele dumneavoastra, oferindu-va servicii stomatologice bazate pe expertiza si experienta acumulata de-a lungul timpului.

Standarde medicale de actualitate

Clinicile stomatologice au cabinete medicale dotate la standarde inalte, preocuparea lor principala fiind confortul medicului si al pacientului, si dorinta de a fi intotdeauna in pas cu cele mai noi metode si tehnici de investigare medicala.

Programari eficiente si rapide

Deoarece traim intr-un secol al vitezei, in care fiecare minut conteaza, clinicile dentare reusesc sa asigure pacientilor un program zilnic de consultatii cu un orar stabil de dimineata pana seara, chiar si in weekend, iar unele clinici efectueaza interventii pe timpul noptii in caz de urgente stomatologice.

Deoarece fiecare dintre noi apreciem rapiditatea si eficienta, programarile la consultatii intr-o clinica le putem face si online, la orice ora, din fata calculatorului si totodata vom putea fi informati despre preturi sau promotii, deoarece majoritatea au un site sau pagini de social media cu postari de actualitate.

Discount & Flexibilitate la metoda de plata. In majoritatea cazurilor, atunci cand alegeti o clinica pentru a va rezolva mai multe probleme dentare, deoarece ati apelat la mai multe tipuri de servicii, este foarte posibil sa beneficiati de discount sau o plata avantajoasa.

Mereu clinicile dentare dispun de diverse modalitati de plata, pliabile pe nevoile pe care le aveti, plata online prin transfer bancar, cash sau cu cardul fizic.

Care sunt recomandarile noastre?

Pentru ca fiecare specializare are caracteristicile si progresele ei in fiecare an, pentru pacienti cea mai buna varianta este o colaborare inter-disciplinara intre aceste specializari si medicii specializati care vor aduce mai multa valoare fiecarui tratament in parte.

Putem spune despre medicul dumneavoastra stomatolog ca este la fel de important ca medicul de familie, deoarece sanatatea orala a dumneavoastra si a tuturor membrilor familiei este strans legata de sanatatea intregului organism.

Daca alegeti sa apelati la o clinica stomatologica unde aveti acces la specialisti in toate ramurile medicinei veti beneficia de servicii premium, toate in acelasi loc, care va vor economisi timp si energie, pentru ca majoritatea cabinetelor de stomatologie generala nu dispun de radiologie dentara sau de un laborator dentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *