Descopera avantajele betoanelor elicopterizate

De cele mai multe ori pardoselile spatiilor industriale sunt realizate pe baza de beton. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca sunt usor de intretinut si sunt rezistente la uzura sau la murdarie. Trebuie spus ca exista mai multe moduri prin care slefuirea pardoselilor industriale se poate face de catre o firma specializata.

Una dintre cele mai apreciate astfel de metode o reprezinta slefuirea pardoselilor din beton prin elicopterizare. Exista mai multe avantaje pe care le ofera slefuirea pardoseilor din beton prin utilizarea procedeului de elicopterizare beton Mures.

Ce presupune procedeul de elicopterizare?

Pentru acest procedeu este nevoie de folosirea unor slefuitoare performante avand aspectul unui elicopter. Acestea sunt folosite la un interval de cateva ore de la turnarea betonului. Cu ajutorul acestor echipamente se indeparteaza acele neregularitati care pot ramane in urma turnarii betonului pentru suprafata dorita.

Rezultatul consta in obtinerea unei suprafete perfect netede. Dincolo de faptul ca pardoselile din beton care sunt supuse procesului de elicoteprizare sunt perfect netede, acestea se transforma in suprafete ferme si rezistente.

Acest tip de betoane elicopterizate sunt folosite cu precadere in acele spatii unde traficul este intens si greu.Din aceasta categorie amintim halele si depozitele industriale, dar si parcarile auto sau centrele comerciale.

Pentru oricare dintre aceste spatii cea mai eficienta optiune o reprezinta un strat de beton rezistent si dur. In cazul pardoselilor din beton elicopterizat vorbim despre stratul de beton propriu-zis, un strat de ciment, minerale si cuart aplicat peste beton. Uneori sunt adaugati inclusiv pigmenti de culoare, daca se doreste un anumit tip de finisaj.

Avantajele procedeului de elicopterizare beton Mures

In momentul in care ai nevoie de obtinerea unei suprafete perfect netede pentru diferite spatii care au apelat la beton pentru pardoseala, elicopterizarea poate fi oricand solutia ideala. Aceasta metoda propune o serie de avantaje comparativ cu alte metode de nivelare a betonului. Primul avantaj consta in aplicarea rapid si extrem de usoara. Astfel finisajul betonului se va face intr-un timp scurt si cu rezultate foarte bune.

Un al doilea avantaj de care te poti bucura daca alegi elicopterizare beton Mures este reprezentat de durabilitatea finisajelor si durata indelungata de viata a betonului. Cu alte cuvinte, acest procedeu garanteaza pentru o investitie pe termen lung in privinta netezimii, rezistentei si durabilitatii pardoselilor din beton.Rezistenta foarte mare la stres mecanic este un alt avantaj care merita a fi amintit in cazul elicopterizarii betonului.

Tot printre avantaje merita a fi amintit faptul ca in urma acestui procedeu se vor obtine suprafete perfect omogene, cu aspect continuu, dar si perfect netede. Nu in ultimul rand prin prisma faptului ca peste suprafata de beton se poate aplica un pigment de culoare, acest procedeu permite varianta de a alege culorile preferate in privinta pardoselilor din beton.

Daca toate aceste avantaje te-au convins ca cea mai buna alegere o reprezinta elicopterizarea pardoselilor din beton, trebuie sa stii ca poti beneficia de servicii de elicopterizare beton Mures, servicii oferite de o firma profesionista. Pentru mai multe detalii poti accesa pagina verdiconstruct.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *