Infiintarea unei firme cu ajutorul profesionistilor

Toti aceia care isi doresc sa faca pasul inspre un business trebuie sa stie ca au nevoie de o entitate cu personalitate juridica sub care sa functioneze conform legislatiei in vigoare.Exista mai multe astfel de entitati cu personalitate juridica in Romania, entitati care permit derularea diferitelor activitati economice.

Fiecare dintre aceste tipuri de entitati cu personalitate juridica inseamna anumite avantaje, fiind mai potrivite pentru diferite tipuri de activitati economice. In acest sens orice viitor antreprenor trebuie sa aiba in vedere modul de administrare a viitoarei societati comerciale, dar si modul de infiintare.

Servicii pentru infiintare firma

Cea mai la indemana optiune pentru orice viitor antreprenor este sa apeleze la firmele care ofera servicii profesionale pentru infiintare firma. Desi procesul de deschidere a unei firme nu este unul foarte complex, vorbim totusi despre un proces care vine cu multa birocratie, uneori cu timp pierdut si cu multe drumuri la ghisee, dar si cu nevoia de a fi foarte bine informat in ceea ce priveste conditiile pentru a infiinta o firma noua.

De cealalta parte, atunci cand alegi sa apelezi la o firma care ofera astfel de servicii de infiintare a unei noi societati comerciale, alegi sa beneficiezi de experienta si de expertiza unor profesionisti care stiu exact ce este de facut pentru ca in cel mai scurt timp sa obtii documentele de la Registrul Comertului, documente care atesta faptul ca poti activa in cadrul noii firme.

Daca pana acum nu stiai ca poti apela la astfel de servicii, trebuie spus ca atunci cand lasi in seama profesionistilor deschiderea afacerii tale, vei scapa de intreaga bataie de cap pe care o presupune acest demers.

Serviciile profesionale pentru infiintarea unei noi societati comerciale incep prin oferirea de consultanta in ceea ce priveste optiunea tipului de personalitate juridica si a codului CAEN pentru activitatea economica pe care urmeaza sa o desfasori. Ulterior vei beneficia de completarea documentatiei care trebuie depusa la Registrul Comertului.

Pentru acest lucru vei beneficia de servicii precum redactarea actului constitutiv daca este cazul pentru personalitatea juridica pentru care ai optat, intocmirea contractului de comodat pentru sediul social al noii firme, rezervarea denumirii viitoarei societati comerciale sau servicii pentru gazduirea sediului social, daca nu exista disponibilitatea unui alt sediu social pentru firma pe care vrei sa o infiintezi.

Toate aceste documente sunt depuse de specialistii in infiintare firma la Registrul Comertului, urmand sa beneficiezi de reprezentarea in raport cu aceasta institutie a statului, dar si cu alte institutii precum ANAF-ul.

Eficienta si rapiditate pentru infiintarea firmelor

Prin prisma faptului ca in cadrul firmelor specializate in infiintarea societatilor comerciale regasim personal calificat si mereu la curent cu ultimele modificari legislative in domeniul infiintarilor de noi firme, durata necesara pentru a primi documentele care sa iti permita inceperea activitatii economice propriu-zise este una foarte scurta.

In acelasi timp vorbim despre o eficienta maxima pentru procesul de infiintare firma,eficienta datorata experientei in elaborarea si completarea documentatiei necesare acestui demers.Daca intentionezi sa faci pasul inspre antreprenoriat,atunci alege firmele specializate pentru a se ocupa de deschiderea societatii comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *