Ți-ai pierdut toti dintii si vrei sa-ti recapeti zambetul? De la Life Dental Spa poti pleca cu o reabilitare totala a danturii!

Simți că starea dinților tăi nu îți oferă deloc satisfacție?Ai dinți lipsă și ai nevoie de un tratament dentar care să îți ofere soluții avantajoase într-un timp scurt?Recâștigă-ți zâmbetul  în doar 24 de ore cu Life Dental Spa!

A avea o dantură frumoasă și îngrijită este esențial, căci zâmbetul este un element unic de identitate, la fel ca ochii și fața.În societatea actuală, unde imaginea este foarte importantă, este necesar să poți zâmbi cu încredere și fără teama că ceilalți vor râde de tine.

O dantură frumoasă și un zâmbet atrăgător nu numai că îți oferă o calitate a vieții și încredere în tine, ci te face să te simți bine și, în acest fel, ceilalți te vor privi cu alți ochi.

Nu aștepta prea mult, căci lipsa dinților are un impact asupra sănătății tale orale și generale!

Lipsa dinților provoacă probleme evidente la nivel estetic, dar totodată implică și o pierdere a stimei de sine și a încrederii atunci când zâmbești și te împiedică să te bucuri de relațiile personale într-un mod natural. Pierderea osoasă care apare odată cu lipsa dinților provoacă, în timp, deformarea trăsăturilor feței. Principalele consecințe ale pierderii dinților sunt:

  • asimetria buzelor
  • îmbătrânirea prematură a feței
  • probleme atunci când mesteci: Lipsa unuia sau mai multor dinți are consecințe asupra întregii cavități bucale și poate provoca mestecarea slabă a alimentelor. Acest lucru poate duce și la probleme gingivale, căci ele vor depune mai mult efort.

Cu cât lipsesc mai mulți dinți și cu cât durează mai mult pentru a-i înlocui, cu atât consecințele sunt mai mari. În plus, absența dinților aduce cu sine rezultate negative pentru sănătatea mintală, căci pierderea dinților cauzează de obicei dificultăți în pronunțarea anumitor silabe, generând complexe, rușine, evitarea de a zâmbi, iar tu poți să devii introvertit și chiar să dezvolți frica de relaționare.

Însă vestea bună este că îți poți înlocui dinții lipsă în doar 24 de ore cu ajutorul procedurii inovatoare, asistate laser, Fast & Fixed! Obține și tu un rezultat impecabil și dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul medicilor dentiști profesioniști de la Life Dental Spa!

Este posibil să ai dinți ficși în mai puțin de 48 de ore, chiar dacă îți lipsesc toți dinții?

Ei bine, răspunsul este da, și trebuie doar să te bazezi pe profesioniștii specializați ai clinicilor stomatologice laser Life Dental Spa.

În ce constă Fast & Fixed, intervenția care îți asigură o dantură în stare perfectă?

Procedura stomatologică Fast & Fixed oferă posibilitatea unei refaceri complete a danturii. Fast & Fixed sau Dinți ficși în doar 24 de ore este absolut inovatoare, sigură și oferă rezultate garantate. Li se adresează pacienților care și-au pierdut în întregime dinții și își doresc o dantură nouă, fixă și funcțională.

Această procedură constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului. La maxilar se inserează un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.

La Life Dental Spa, procedura Fast & Fixed se realizează în două etape:

  • Etapa 1: în doar 24 de ore se inserează implanturile dentare și se confecționează și se atașează lucrările dentare provizorii;
  • Etapa 2: se atașează lucrarea dentară definitivă. La 3-6 luni după prima etapă, lucrarea provizorie este înlocuită de lucrarea definitivă, după vindecarea și osteointegrarea implanturilor dentare.

În clinicile Life Dental Spa, medicii stomatologi știu că cel mai important lucru este sănătatea dentară, psihică și emoțională a pacienților și, prin urmare, pun la dispoziție oferte de nerefuzat pentru ca pacienții să își recapete dantura mult dorită!

Alege clinicile stomatologice laser Life Dental Spa și primești cadou 2 Vouchere de 250 de Euro fiecare, pe care le poți folosi pentru procedura Fast &Fixed! Oferta este valabilă doar pentru pacienții noi ai clinicilor Life Dental Spa și nu se cumulează cu alte reduceri/ vouchere!

Nu ezita! Zâmbetul ideal este doar la un click distanță: https://www.lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *