Vrei sa scapi de mobilierul vechi? Afla care este cea mai simpla si rapida varianta

Mobilierul vechi poate fi un element foarte frumos de decor interior si poate avea o valoarea foarte mare, atat economica, dar si sentimentala. Pe de alta parte, sunt situatii in care mobilierul vechi inseamna un miros neplacut, un aspect invechit si nevoia de a aduce un aer proaspat in interiorul unui imobil.

Profesionistii in debarasarea mobilierului

Indiferent de argumentul pentru care vrei sa scapi de mobilierul vechi, acum nu mai este nevoie sa apelezi la prieteni si la cunostinte pentru a te ajuta cu debarasarea de vechiul mobilier. Nu mai trebuie sa te organizezi in functie de cum pot acestia sa te ajute si nici in functie de disponibilitatea acestora.

Solutia la indemana este data de serviciile profesionale oferite de firmele care presteaza servicii pentru debarasare mobila Bucuresti. Atat persoanele fizice care doresc sa elibereze propria locuinta de mobilierul vechi si deteriorat, cat si persoanelor juridice care doresc eliberarea sediului sau a spatiului unde isi desfasoara activitatea, pot beneficia de aceste servicii.

Etapele procesului de debarasare a mobilierului

Prima etapa a acestor servicii este informarea cu privire la mobilierul si obiectele pe care clientul doreste sa le debaraseze. Se face un inventar cu toate obiectele de mobilier si alte bunuri de care clientul nu mai are nevoie. In functie de acest inventar se va stabili si dimensiunea, dar si greutatea aproximativa.

Urmeaza etapa de planificare a procesului de debarasare, aceasta avand la baza inventarul realizat in prima etapa. Printr-o planificare atenta se poate realiza o debarasare rapida si eficienta a oricarui spatiu. Avand in vedere faptul ca fiecare client are alte nevoi si volumul de mobilier difera, pentru fiecare client in parte se va face o oferta de pret personalizata.

Tot in aceasta etapa sunt stabilite aspectele legate de data si ora la care personalul firmei de debarasari mobila Bucuresti va veni la adresa solicitata pentru preluarea mobilierului. Este important de subliniat faptul ca toate echipamentele necesare pentru debarasarea mobilierului vor fi asigurate de firma la care apelezi.

Urmeaza etapa in care se va demonta si manipula mobilierul. Personalul firmei va avea grija ca intreaga procedura sa se efectueze fara avarierea peretilor sau a pardoselii. In acest sens sunt utilizate instrumente si echipamente profesionale.

Demontarea si impachetarea rapida a mobilierului se va face prin prisma experientei si a indemanarii personalului. Este important de punctat faptul ca fiecare piesa de mobilier este impachetata cu ajutorul unor materiale care sa protejeze pardoseala sau peretii imobilului.

Etapa finala a acestui proces inseamna transportul cu autoutilitara a mobilierului clientului pana la locul special organizat pentru depozitarea sau pentru reciclare. Aceasta etapa se realizeaza cu ajutorul unei autoutilitare adecvate pentru volumul si dimensiunea mobilierului transportat.

Unde poti solicita servicii pentru debarasare mobila Bucuresti?

Pentru toti cei care vor sa scape fara griji si cat mai rapid de vechiul mobilier dintr-un imobil, acestia pot apela la o firma specializata in astfel de servicii pentru mutari si debarasare de mobilier. Informatii suplimentare pot fi gasite pe udydebarasari.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *